VIDEO EXCLUSIV. Au fost colegi de suferinta la inchisoare. Fratii Becali & milionarul Iacobov, pranz ca bosii cu vita argentiniana!

Sursa: Cancan
Joi, 08 Februarie 2018, ora 05:42
174 citiri
Nu doar averile fabuloase ii leaga pe fratii Becali de Corneliu Iacobov. Au fost tovarasi de suferinta, pentru o perioada, la Penitenciarul Poarta Alba, unde au sudat si mai mult prietenia pe care o aveau inca dinainte sa ajunga dupa gratii. Toti trei sunt, acum, in libertate. Si-au ispasit pedepsele si, in prezent, se bucura de beneficiile de "afara". (VEZI AICI: A parasit inchisoarea mult mai plinut... Judecatorii au decis sa-l elibereze inainte de termen, iar noi avem primele imagini cu el! ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.