CSA Steaua si-a aflat adversara din turul secund al Cupei Romaniei * Cu cine se infrunta baietii lui Oprita + programul complet

Joi, 15 August 2019, ora 16:32
44 citiri
Viitoarea adversara a Stelei e chiar echipa care a invins-o pe Carmen Bucuresti la "barajul" pentru promovarea in Liga 3. Dupa o "dubla" spectaculoasa, Mostistea Ulmu s-a impus cu 5-4 la general.

Steaua Bucuresti, echipa de Liga a 4-a, castigatoare in sezonul trecut a Cupei Romaniei, faza pe Bucuresti, a trecut in primul tur de CS Mihai Bravu, echipa din Giurgiu, scor 8-0.

In conformitate cu formatul aprobat in sedinta Comitetului de Urgenta din 16 iulie 2019, in aceasta etapa au intrat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.