Cuvintele care spun totul despre Simona! Pliskova, plecaciune in fata lui Halep: "As fi batut 99% dintre fete cu tenisul de azi, dar am avut ghinion sa joc contra ei. As paria pe ea tot ce am!"

Sursa: Gandul
Joi, 08 Iunie 2017, ora 23:59
62 citiri
Invinsa de Simona Halep in prima semifinala din cariera la Roland Garros, Karolina Pliskova a avut un discurs de campioana la finalul meciului si le-a spus jurnalistilor prezentia la conferinta sa de presa ca nu se astepta sa aiba vreo sansa in fata romancei, dar si ca ar paria "tot ce are" pe victoria lui Halep in finala de sambata, cu Ostapenko.

Se spune ca nimeni nu intelege superioritatea adversarului mai bine decat oponentul aflat de partea cealalta a fileului, iar cuvintele rostite de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.