"Tupeu de securist acoperit". Acuze dure la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu

Miercuri, 28 Iunie 2023, ora 08:09
7071 citiri
"Tupeu de securist acoperit". Acuze dure la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu e președintele FRF FOTO facebook

Rezultatele slabe ale naționalei de tineret, care a fost eliminată din competiție la Campionatul European, în faza grupelor, deși a jucat acasă, l-au adus sub tirul acuzațiilor pe președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Cel care l-a pus la zid este fostul internațional Cornel Dinu, care a catalogat în termeni duri tot ce se întâmplă în fotbalul românesc.

„Nu prea se poate numi fotbal ce jucăm noi. De câteva săptămâni, și după meciul cu Elveția, tupeul de securist acoperit al lui Burleanu nu mai are limite. E pus de niște băieți acolo. Se știe foarte bine cum s-a făcut și acolo, și la Ligă. Să ai obrăznicia să spui că Elveția a jucat 80 de minute și noi 10 minute, iar noi în 10 minute am făcut cât Elveția în 80?

Știm ce e la Federație, cu Stoichiță care îi joacă pe degete. Paradoxal, am auzit foarte multe declarații, care mai de care mai desuete și depărtate de adevăr. Comentariul cel mai pertinent l-am auzit la Dumitru Dragomir. El e o figură aparte, e un fost conducător, om de afaceri. Spune: «Nu vă uitați că noi jucăm altceva?».

Deci totul pleacă de la educația primară. Uitați-vă cum dau pase, cum combină cei care au fost cu noi în grupă, Spania, Ucraina. Lucrurile sunt foarte clare. Uitați-vă cum preiau ai noști, nu mai spun de dinamică. Diferența e evidentă. Totul pleacă de la instruire. Aceste academii de la noi sunt făcute de niște impostori. Instruirea e total precară.

Concluzia este simplă. Pregătirea primară la noi e primitivă, nu are nimic în comun cu performanța, nu are nimic în comun cu fotbalul occidental”, a declarat Cornel Dinu, la emisiunea „Digi Sport Special”.

FRF a anunțat echipele care au voie să joace în cupele europene. Ce se întâmplă cu Corvinul
FRF a anunțat echipele care au voie să joace în cupele europene. Ce se întâmplă cu Corvinul
FRF a anunţat, vineri, grupările care au primit licenţă pentru participarea la competiţiile de club UEFA şi UEFA WCL, sezonul 2024 – 2025. Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a...
Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a jucat miercuri într-un meci în scopuri caritabile, alături de foste glorii ale fotbalului francez şi mondial, reuşind să transforme o lovitură de...
#burleanu, #securist, #acoperit, #FRF, #presedinte, #cornel dinu, #acuze , #stiri fotbal