Directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta din Buzau a demisionat. Motivul? Sanctiunile in cazul copiilor legati de paturi au fost "prea dure"

Miercuri, 20 Februarie 2013, ora 16:23
106 citiri
Victor Ionita. directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, a demisionat din functie astazi. In demisie, el a invocat motive personale, dar si faptul ca propunerea sa ca sef al comisiei de disciplina care a anchetat cazul copiilor legati de paturi nu a fost luata in seama.

Victor Ionita ocupa aceasta functie timp de sase luni. "Picatura care a umplut paharul a fost decizia pe care a trebuit sa o luam in Comisia de disciplina impotriva conducerii Sectiei de Pediatrie. Eu cred ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.