Ecaterina Andronescu, la Buzau: "Evaluarile de la clasele a II-a, a IV-a, a VI-a sunt gandite in asa fel incat nu ajuta cu nimic"

Joi, 28 Februarie 2019, ora 02:00
94 citiri
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a atras atentia directorilor buzoieni de scoli ca rezultatele tot mai proaste la Evaluarea Nationala si Bacalaureat sunt si un rezultat al modului in care cadrele didactice isi fac treaba. De asemenea, Andronescu a marturisit ca trebuie schimbat modul in care se desfasoara evaluarile la clasele primare si gimnaziale.

"Imi manifest in fata dvs. o ingrijorare in legatura cu performanta scolara. In prima saptamana in care am venit la Minister m-am uitat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau