S. Vladica: Va invit sa ne mobilizam, sa iesim la vot si sa votam pentru progresul acestui judet prin implicarea directa a echipei de consilieri judeteni a PMP

Sursa: Arena
Joi, 24 Septembrie 2020, ora 18:22
40 citiri
Candidata sustinuta de PMP pentru presedintia Consiliului Judetean la localele de duminica, Simona Maria Vladica ii invita pe calaraseni la vot subliniind ca dezvoltarea acestui judet ar putea fi asigurata de echipa de consilieri a Partidului Miscarea Populara.

De cand sunteti implicata in viata politica, ce ati facut pentru binele oamenilor? Ce veti face si de acum inainte pentru acestia?

De mai bine de un an si jumatate conduc organizatia judeteana a Partidului Miscarea Populara Calarasi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.