Reacții pline de furie la anunțul de vânzare a unei case pentru aproape jumătate de milion de euro: "E pentru cei care fură în România"

Sambata, 09 Septembrie 2023, ora 03:31
29216 citiri
Reacții pline de furie la anunțul de vânzare a unei case pentru aproape jumătate de milion de euro: "E pentru cei care fură în România"
Cum arată casa de lux scoasă la vânzare FOTO Facebook/ Case și terenuri la țară

Mulți români reușesc cu greu să achiziționeze apartamente, unii apelând la credite pe care le plătesc în zeci de ani.

La cealaltă extremă, alții construiesc case uriașe. Este cazul unei femei care anunță vânzarea unei case pentru care se cere o sumă impresionantă.

Construcția formată din demisol, parter și un etaj este oferită pentru suma de 450.000 euro, iar prețul este negociabil, potrivit anunțului publicat pe Facebook.

Terenul are o suprafață de 4500 mp, iar construcția, 380 mp. Casa are 4 dormitoare, 4 băi, șemineu, camera de depozitare și un garaj de 70mp.

În curte se află un foișor, dar și o piscină încălzită cu ajutorul panourilor solare.

Curtea dispune de instalație de irigație ce se alimentează de la puț cu apă potabilă care deservește bucătăria de vara, pomi fructiferi în rod, potrivit anunțului postat pe grupul Case și terenuri la țară.

"Dacă aș avea 450 000 de euro, n-aș mai locui în țara asta"

Cei mai mulți dintre cei care au comentat au fost critici sau ironici la adresa proprietarilor casei.

"Această e casă pentru cei care fură în România. Nimeni altcineva care muncește cu brațele sau intelectual nu și permite."

"Foarte proastă mentalitate...cred și sper că totuși sunt oameni în țara asta care au reușit în 35 de ani fără comunism să aibă bani să construiască așa ceva și în mod cinstit."

"Dacă matale n-ai realizat așa multe în viață, pe căi legale, nu înseamnă că nu sunt și oameni care au realizat așa ceva.

Nici eu nu-mi permit așa o vilă dar asta nu mă face să afirm că doar cei care fură își permit așa ceva.

În altă ordine de idei, dacă aș avea 450 000 de euro, n-aș mai locui în țara asta.... Ah, stai puțin, chiar dacă aș avea și mai puțin de atât, m-aș muta din România."

"Ca să întreții suprafața vitrată a acestei case, trebuie să accesezi fonduri europene"

"Locuri pitorești în Găneasa? Cine poate să dea aproape jumătate de milion de euro pe o casă, precis are nevoie de transportul în comun din apropiere... Este interesantă, mai puțin chestia aia de sticlă de pe acoperiș. Apropo de sticlă, ca să întreții suprafața vitrată a acestei case, trebuie să accesezi fonduri europene. Nu mai vorbesc ce logistică trebuie că să schimbi un geam. Să vrei să vinzi așa ceva cu un anunț gratuit, postat pe un grup, pe Facebook."

"Să îți iei mobila cu tine, centralele, că nu mă interesează, nici piscină, că nu știu să înot, garaju’, că nu am mașină și îți dau 85000 de euro…. Punct."

"Seamănă a aeroport!"

"Casă? Seamănă a aeroport! Când faci ceva atât de deosebit trebuie să păstrezi pentru tine. Ganeasa? Era mai bine în Băneasa!"

"Când plouă, toată apa se scurge în piscină. O porcărie mai mare nu am văzut. Mult spațiu pierdut, bani investiți degeaba. Un kitsch."

"Casa aia are garajul cât un apartament cu care se mândresc românii."

"Ce naiba e asta? Inițial am crezut că este o randare digitală. Arată mai de grabă a sediu de firma."

"Aeroport pentru ozn-uri"

"Virgin Galactic - punctul de lucru Ganeasa. Nu știți nimic, aia nu e piscină, e baia pentru sistemul de inundare pentru lansare. Garajul e hangar. Deci nu fiți răi, e pomană juma de milion."

"Ce e chestia aia din geam de pe acoperiș?"

"Aeroport pentru ozn-uri."

"Băi disperaților, pentru un apartament cu 3 camere la bloc, cer unii 250 mii!"

"Ce tare, cu acoperișul care se scurge în piscină nici nu mai trebuie să îți capul cu schimbatul apei, vine direct de la sursă."

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#casa de lux, #vanzare casa, #pret, #reactii, #furie , #vanzari imobiliare