1.400 de apartamente ANL pentru tineri vor fi construite in Bucuresti

Miercuri, 17 August 2011, ora 21:18
2470 citiri
1.400 de apartamente ANL pentru tineri vor fi construite in Bucuresti
Foto: Arhiva

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, construirea a 1.400 de apartamente pentru tineri, care urmeaza a fi amplasate in sectorul 2 din Bucuresti.

Potrivit unui comunicat remis Ziare.com, constructiile fac parte din programul "Locuinte pentru tineri", derulat prin intermediul ANL.

Valoarea totala a obiectivului de investitii se ridica la peste 290 de milioane de lei si finantarea se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, din bugetul local, precum si din alte surse legal constituite.

Tot in sedinta de Guvern de miercuri, au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru realizarea unor spatii de invatamant si spatii administrative pentru Rectorat la Universitatea din Bucuresti.

Este vorba despre 7.340 de metri patrati, pe terenul aflat in proprietatea Universitatii, situat in Soseaua Panduri.

Valoarea totala a investitiei se ridica la peste 40 de milioane de lei, iar finantarea se va face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, precum si alte surse legal constituite.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#locuinte ANL, #locuinte tineri ANL, #case anl construite, #anl sector 2 , #ANL