Noile proiecte imobiliare includ locuinta langa locul de munca

Marti, 22 Iulie 2008, ora 09:33
1079 citiri
Noile proiecte imobiliare includ locuinta langa locul de munca

Tot mai multi dezvoltatori mizeaza pe proiecte care includ cladiri de birouri, centre comerciale si in multe cazuri si locuinte. Astfel de proiecte sunt apreciate si de persoanele fizice, dar si de companii.

Numarul unor proiecte de acest gen este in crestere in Romania.

Dupa ce, in 2006-2007, erau lansate primele doua proiecte integrate cu functiuni mixte, SEMA PARC si Baneasa, perioada 2008-2009 aduce inca doua proiecte de anvergura - Global City si Floreasca City, anunta Cotidianul.

Aceste proiecte ofera fie un mix office-comercial, fie unul office-comercial-rezidential. A crescut si numarul proiectelor care includ in conceptul rezidential si un centru comercial.

Este mai ales cazul marilor complexuri rezidentiale care se construiesc la marginea Capitalei, precum Cosmopolis sau Bonair, unde proiectele includ si centre comerciale, si birouri.

O categorie importanta de clienti, pentru spatiile rezidentiale din proiectele de acest gen, o constituie angajatii companiilor care au sediile in cladirile destinate birourilor. Acestia pot sa decida sa se mute langa locul de munca, pentru a evita aglomeratia din Bucuresti. Pe de alta parte, companiile pot achizitiona sau pot inchiria locuinte pentru angajatii lor.

In cazul unor astfel de investitii imobiliare, proiectul este foarte important. De exemplu, luminile puternice din parcul de retail nu trebuie sa ajunga in spatiul de rezidenta si este necesar sa se amenajeze locuri de parcare separate pentru rezidenti. Locuintele trebuie sa primeasca lumina naturala si e indicat sa se amenajeze intrari separate in complex pentru rezidenti si vizitatori. De asemenea, securitatea trebuie sa fie o prioritate.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#loc munca, #locuinta, #proiect imobiliar, #birou , #imobiliare