Drumul spre succes trece prin Calea Victoriei

Advertorial
Luni, 09 Martie 2015, ora 09:13
20564 citiri
Drumul spre succes trece prin Calea Victoriei
Foto: Calea Victoriei interbelica

Succesul in afaceri a fost legat intotdeauna de numele unei vechi strazi din centrul Bucurestilor, una din cele mai importante artere ale Capitalei, care de peste 300 de ani se afla la mare cautare printre comerciantii cu staif: Calea Victoriei.

Bulevardul dintre Piata Victoriei si Piata Natiunilor Unite si-a primit numele de gala abia in 1878, cand trupele victorioase in Razboiul de Independenta si-au facut intrarea triumfala in Bucuresti, dar inca de la sfarsitul secolului al XVII-lea stravechiul Drum al Brasovului, cum se numea odinioara, era cautat de negustori si musterii cu dare de mana.

Constantin Brancoveanu a fost primul conducator care a sesizat potentialul acestei artere si a pavat-o cu lemn, transformand-o in Podul Mogosoaiei.

De-a lungul strazii au aparut de indata si case boieresti, hanuri, cafenele si pravalii de lux, care n-au mai plecat nici pana in ziua de astazi.

Prosperitatea extraordinara a vadului comercial din centrul Bucurestiului a facut ca strada sa fie de-a lungul vremii pietruita, iluminata cu faclii, apoi electric, toate reprezentand premiere pentru Romania.

Calea Victoriei a cunoscut cele mai bune vremuri dupa Marele Razboi, cand Bucurestiul interbelic isi primea supranumele Micul Paris, iar lumea buna iesea la Capsa.

Bulevardul a rezistat cu bine si regimului comunist, ba chiar noile constructii din acea perioada au ajutat la sporirea spatiilor comerciale din zona, majoritatea fiind prevazute cu magazine la parter si cu mari vitrine.

De-a lungul anilor, cei mai cunoscuti comercianti, profesionisti si potentati ai vremurilor au aflat ca drumul spre succes trece prin Calea Victoriei si au invatat ca trebuie neaparat sa fie si ei acolo.

Lupta pentru spatiile comerciale din zona este apriga, iar oportunitatile sunt rare si trebuie actionat rapid cand apare o astfel de ocazie.

In clipa de fata, cel mai bun loc disponibil de Calea Victoriei se afla la numarul 46, langa Teatrul Odeon si Palatul Telefoanelor.

Este vorba despre un spatiu comercial ultracentral de 560 de metri patrati, cu parter, etaj si subsol, ideal pentru un magazin de lux sau pentru birourile unei afaceri care se respecta.

Spatiul de pe Victoriei 46 a fost modernizat recent si poate fi identificat cu usurinta de musterii, gratie placilor mari de granit negru care-i impodobesc fatada si vitrinei de 25 de metri, pe structura din aluminiu.

Trecatorii il vor remarca de fiecare data - mai mult ca sigur se intreaba chiar acum ce mare brand urmeaza sa-si deschida aici portile.

Daca ai vrea sa apara chiar numele afacerii tale la intrare, iti prezentam cateva detalii tehnice ale cladirii, care te vor ajuta sa iei mai repede o decizie, pentru a nu rata o buna oportunitate.

Parterul este deschis si aerisit, are 150 de metri patrati, la fel ca si subsolul - ideal pentru depozitare si lucru -, dar piesa de rezistenta se afla la etaj, unde vei gasi un spatiu de 260 de metri patrati (suprafata utila) si unde se ajunge urcand o scara circulara superba.

Parterul este inalt de 3 metri si are o vitrina lunga de 24,5. Etajul este inalt de 3,2 metri si vitrina este chiar mai impunatoare, de peste 27 de metri. Inaltimea subsolului este de 2,15 metri, deci spatiul de sub parter este perfect utilizabil.

Spatiul este incalzit eficient cu ventiloconvectoare ascunse de plafonul suspendat, are propria centrala termica pe gaz si grupuri sanitare.

Cu alte cuvinte, spatiul comercial de pe Victoriei 46 ar fi perfect pentru un magazin de succes, cu branduri de renume.

Planurile de mai jos te vor ajuta sa-ti faci o idee si mai buna, dar trebuie sa actionezi cat mai prompt, daca vrei sa-ti ocupi locul meritat pe drumul succesului.

Detalii despre spatiul de pe Calea Victoriei 46 si date de contact ale proprietarilor, pe site-ul spatiicomerciale.ro.

Localizare si releveu:

Mezanin

Parter

Subsol

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#Victoria 46 spatiu comercial, #chirie Calea Victoriei, #spatiu inchiriat Victoriei , #investitii imobiliare