Vrei un paradis al tau? Cumpara o insula greceasca (Galerie foto)

Duminica, 03 Martie 2013, ora 14:48
8957 citiri
Vrei un paradis al tau? Cumpara o insula greceasca (Galerie foto)

Daca vrei sa ai un colt de rai doar al tau si, in acelasi timp, sa ajuti o tara cu probleme economice, atunci poti sa cumperi o insula din Grecia.

Renuntarea la paradisuri terestre a devenit o moda in aceasta tara, dupa ce criza a lovit puternic in finantele statului si ale oamenilor de afaceri locali.

Ofertele postate pe site-ul Private Islands Online sunt variate si incep de la 1,5 milioane de dolari, scrie Business Insider.

Iata o lista a celor mai frumoase insule private din Grecia in care merita sa investesti.

Sfantul Athanasios

In Golful Corintului, la o distanta de 2,4 km de orasul Itea si foarte aproape de Delphi, de statiunea de iarna Parnassos si de portul Galaxidi, se afla insula privata Sfantul Athanasios.

Aceasta are o suprafata destul de mica, de aproximativ 10.811 metri patrati, iar peste tot vei intalni maslini si ananas. In plus, exista si o plaja situata in nord-vestul insulei, iar apa curata este bogata in fauna piscicola.

Pret: 1,9 milioane de dolari

Tokmakia

Insula Tokmakia, situata in Marea Egee, langa Turcia, este recunoscuta pentru plajele superbe si pentru apele de un albastru uimitor. Este ideala pentru dezvoltare turistica, datorita apropierii de aeroportul Lesbos si de complexul Dodecanese. De asemenea, are permis pentru constructia de hoteluri, ceea ce o face o oportunitate buna de investitii.

Pret: 5 milioane de dolari

Insula Gaia

Gaia a fost paradisul milionarilor, iar acum este de vanzare. Situata in Marea Ionica, ea face parte din grupul de insule Echinades. Apa limpede este perfecta pentru a practica sporturi de iarna, pescuit, navigat si inotat.

Suprafata permite constructia a 6 hoteluri mari si are permisiunea de fi divizata in 6 parcele.

Pret: 5 milioane de dolari

Kardiotissa

Insula se afla la jumatatea distantei dintre Creta si Atena. Kardiotissa este o buna oportunitate pentru investitii, avand in vedere potentialul turistic. Este locul ideal pentru case de vacanta sau chiar permanente, mai ales datorita suprafetei mari. Te poti plimba cu barca, poti face scufundari si multe sporturi extreme.

De asemenea, fauna piscicola bogata a Marii Egee se poate transforma intr-un acvariu sau poate deveni studiul oceanografilor.

Pret: 8 milioane de dolari

Insula Dulichium

Dulichium este cea mai mare insula privata din Grecia, avand o suprafata de 5.400.000 m2. Este localizata in Marea Ionica si face parte din grupul de insule Echinades. Este recunoscuta pentru cei 4.000 de maslini pe care ii gazduieste. Pe Dulichium se pot construi hoteluri, case de vacanta sau resedinte private.

Pret: 50 milioane de dolari

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#oferte insule Grecia, #vanzare insule Grecia, #insule pret Grecia, #insula Grecia , #investitii imobiliare