Locuinte de la 9.000 de euro, la Targul National Imobiliar

Vineri, 09 Mai 2014, ora 08:19
5093 citiri
Locuinte de la 9.000 de euro, la Targul National Imobiliar

Ofertele imobiliare din Capitala prezentate la Targul National Imobiliar (TNI), care se desfasoara in Bucuresti in perioada 9-11 mai 2014, au preturi care pornesc de la 16.500 de euro cu TVA inclus pentru o garsoniera si merg pana la peste 42 de milioane de euro plus TVA pentru un ansamblu de trei cladiri de birouri.

Ofertele imobiliare din provincie pornesc de la pretul de 9.000 euro cu TVA inclus pentru o garsoniera din Campina.

La TNI participa 92 de companii expozante ce au oferte de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, Ilfov, Valea Prahovei, dar si din celelalte zone ale tarii.

"Vedetele" editiei de primavara a TNI se anunta a fi proprietatile in insolventa scoase la vanzare. Daca in anul 2008 o vila in cadrul complexului American Village Pipera costa intre 200.000 si 400.000 de euro, acum vilele din acelasi ansamblu rezidential pot fi cumparate direct de la lichidator cu preturi cuprinse intre 65.000 de euro si 125.000 de euro plus TVA. Apartamente de vacanta cu vedere la mare in Statiunea Olimp sunt acum accesibile in cadrul TNI cu preturi de la 40.000 euro plus TVA.

Romania Green Building Council (RoGBC) continua parteneriatul din anii trecuti, adaugand in primavara aceasta un Pavilion al Caselor Verzi pentru a educa cumparatorii in privinta beneficiilor unei case eficiente din punct de vedere energetic si responsabile fata de mediu. Pavilionul pentru Case Verzi va fi un spatiu in care se vor prezenta proiecte rezidentiale verzi, expozitii pentru produse inovatoare si solutii de constructie traditionale, idei si consultanta gratuita pentru a economisi bani prin alegerea unei locuinte sustenabile de o calitate superioara.

Programul de vizitare al Targului National Imobiliar de la Palatul Parlamentului este, in zilele de 9 si 10 mai, intre orele 10.00 - 19.00, iar in data de 11 mai, intre orele 10.00 - 16.00. Biletul de intrare costa 5 lei.

Citește și:
Cine sunt cei 36 de parlamentari care nu și-au publicat CV-ul la mai bine de doi ani de mandat
Cine sunt cei 36 de parlamentari care nu și-au publicat CV-ul la mai bine de doi ani de mandat
Deși Regulamentul Camerei Deputaților le cere aleșilor să-și depună CV-ul odată ce au fost aleși, 20 dintre aceștia încă îl țin ascuns. De cealaltă parte, la Senat, unde regula ține...
Ciucă le cere liberalilor să oprească lupta internă. Premierul îi asigură că rocada în guvern se va face ca în protocol
Ciucă le cere liberalilor să oprească lupta internă. Premierul îi asigură că rocada în guvern se va face ca în protocol
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le cere colegilor de partid să înceteze lupta internă şi să prezinte soluţii şi programe pentru români. ”PNL va fi la guvernare după 2024, dacă va...