Paszkany si Muresan acuza o conspiratie anti-CFR

Vineri, 11 Mai 2012, ora 19:23
2460 citiri
Paszkany si Muresan acuza o conspiratie anti-CFR

Iuliu Muresan acuza o conspiratie anti-CFR Cluj dupa ce Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a hotarat rejucarea partidei cu Universitatea Cluj, intrerupta initial in minutul 27, la scorul de 1-0 pentru "visinii".

"Nu suntem multumiti. Este in afara regulamentului, chiar sunt curios prin ce paragraf e posibil sa argumenteze. Se judeca regulamentar, nu moral. Se judeca dupa lege! Scrie clar, cand un oficial al unei echipe loveste o persoana oficiala, atunci echipa lui pierde cu 3-0. Asa s-a intamplat si la Ploiesti si la scandalul cu bricheta.

Exista un curent impotriva noastra, nu vor sa luam campionatul, s-au facut presiuni si iata ca s-a ajuns ca o comisie sa ia o decizie neregulamentara, injusta. Sa nu uitam ca noi conduceam cu 1-0! Abia dupa ce vor da motivarea, abia atunci vom putea contesta decizia", a spus Iuliu Muresan la Dolce Sport.

De aceeasi parere este si Arpad Paszkany, care sustine ca formatia din Gruia va merge pana la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne in acest caz.

"Nu ma mai mira nimic. Vreau sa va reamintesc ca, dupa evenimentul nefericit de la Ploiesti, cand Galamaz a fost lovit de un fan al Petrolului, toata lumea a criticat vehement incidentele. Ce s-a intamplat la Cluj e de o gravitate incomparabil mai mare cu ceea ce s-a intamplat la Ploiesti. Un oficial al clubului l-a lovit miseleste pe Cadu. Ambele persoane sunt cunoscute, pentru ca s-a deschis deja actiune penala impotriva lor.

Nu sunt expert in domeniul regulamentelor sportive, dar va pot spune ce mi s-a spus. Daca avocatii vor considera ca hotararea a fost data in conditii legale, nu e nicio problema. Vom respecta decizia. Altfel, o vom contesta pana la capat. Eu cred ca decizia este ilegala, pentru ca nu putem juca 4 partide in 7 zile. Meciul ar putea fi reprogramat dupa finalul campionatului. Daca meciul se reprogrameaza, campionatul trebuie prelungit cu 3-4 zile. E normal sa contestam aceasta decizie, daca se va dovedi ca n-au fost respectate regulamentele.", a declarat Arpad Paszkany la Sport.ro.

LPF a decis: Derbiul "U" Cluj - CFR Cluj se va rejuca!

Comisia de Disciplina a LPF a decis ca derbiul dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj, intrerupt marti in minutul 27 la scorul de 0-1, sa se rejoace din minutul 1, de la scorul de 0-0.

Partida se va rejuca la o data care va fi anuntata ulterior. Cel mai probabil saptamana viitoare, intre etapele 33 si 34 ale Ligii 1.

De asemenea, Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a hotarat vineri ca jucatorii Ricardo Cadu si Mircea Bornescu, cei care au pornit scandalul, sa fie suspendati pentru doua meciuri.

C.F.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#rejucare U Cluj CFR, #Muresan Paszkany CFR , #Arpad Paszkany