Continuitatea e cheia succesului

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Duminica, 31 August 2008, ora 13:13
1018 citiri
Continuitatea e cheia succesului

Asta sustinea sus si tare presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, in sezonul trecut, ironizand desele schimbari de antrenori pe care le faceau echipele din Bucuresti.

Si totusi, dupa doar cinci etape disputate din noul sezon, acelasi Iuliu Muresan se gandeste serios la schimbarea lui Ioan Andone de pe banca tehnica a campionilor. Cam brusca schimbarea acesta de optica, nu-i asa?

Ce s-a schimbat totusi intr-un singur sezon, ce ii face sefii CFR-ului sa se gandeasca la masuri atat de dure dupa doar patru rezultate nesatisfacatoare?

In primul rand, in sezonul trecut vorbea presedintele unui club ce nu obtinuse nicio performanta majora, vorbea presedintele unui club ce nu trebuia sa tina sus niste standarde, dar, mai presus de orice, vorbea presedintele liderului campionatului, un lider detasat, sigur de castigarea campionatului.

In aceasta editie a Ligii I sunt cel putin patru echipe echilibrate valoric, ce se lupta pentru titlu, iar seful de la Cluj este constient ca punctele pierdute cu echipele mici vor fi cele care vor hotari campioana din 2009.

Pana acum, lui Andone i se poate imputa faptul ca nu are o echipa standard, desi suntem in plin campionat, i se pot imputa "experimentele" facute in primul "11" in fiecare meci din Liga I. De asemenea, ar putea fi acuzat si de faptul ca incearca sa faca o echipa care sa joace pentru Trica, asta ion conditiile in care Dubarbier, Peralta sau Culio au cel putin aceleasi calitati ca mijlocasul roman.

Desi despartirea de Ioan Andone nu a fost confirmata oficial, totusi este de asteptat ca aceasta sa se produca in cursul zilei de luni.

Ziare.com te invita la dezbatere: Crezi ca este necesara plecarea lui Andone de la Cluj?

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
#Muresan, #Andone, #demitere, #CFR Cluj , #Iuliu Muresan