Macel la Cluj! CFR face scorul campionatului cu Otelul Galati

Luni, 07 Octombrie 2013, ora 22:25
4269 citiri
Macel la Cluj! CFR face scorul campionatului cu Otelul Galati

CFR Cluj a razbunat toate infrangerile suferite in acest sezon, baietii lui petre Grigoras facand scorul campionatului cu Otelul Galati, echipa pe care au invins-o cu un incredibil 7-2.

In urma acestui rezultat, "feroviarii" revin aproape de prima jumatate a clasamentului, parasind zona retrogradarii in care s-au aflat in ultimele saptamani.

CFR a inceput in atac partida cu Otelul, Grigoras si ai lui dorind, probabil, sa evite un nou rezultat nefavorabil.

In minutul 6 ardelenii lovesc pentru prima data bara, Gabionetta trecand foarte aproape de deschiderea scorului. Eveniment care s-a produs insa la faza imediat urmatoare, atunci cand Djokovic a lovit si el bara iar Maah, aflat intr-un offside nesemnalizat, a marcat.

A venit apoi minutul 24, Ogbu Chuka marcand pentru 2-0 din centrarea aceluiasi Djokovic, iar patru minute mai tarziu Maah profita de o gafa a galatenilor si il invinge pe Bosneag cu un sut puternic, din afara careului.

Pe final de repriza a inscris si capitanul Ricardo Cadu, care a impins balonul in poarta Otelului dupa o respingere gresita a lui Bosneag. Marquinos s-a remarcat si el pana la pauza, lovind bara portii gazdelor.

"Macelul" a continuat dupa pauza, Ogbu marcand din nou dupa o actiune fenomenala a lui Florin Costea.

Avand in fata un adversar la pamant, "ceferistii" s-au dezlantuit. A marcat Gabionetta in minutul 62 pentru ca imediat Ogbu sa reuseasca hat-trickul.

Pentru Otelul a spalat din rusine brazilianul Henrique, cu doua goluri.

CFR Cluj obtine o victorie convingatoare si sunt semne ca Grigoras reuseste sa readuca echipa pe linie de plutire dupa un debut de sezon ratat complet.

Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras - Velayos, Cadu, I. Rada, Camora - Djokovici, Muniru - Maah, Gabionetta, Fl. Costea - Ogbu

Rezerve: Minca, Piccolo, Cl. Voiculet, Sepsi, Obiora, Batin, Rui Pedro

Otelul: Bosneag - Cojoc, Miselaricu, Sirghi, D. Popescu - G. Giurgiu, Milea - Marquinhos, Cooper, L. Iorga - Henrique

Rezerve: Simaitis, Antunes, Sg. Costin, Sevillano, G. Paraschiv, Adascalitei, Bajenaru

M.D.

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#CFR Cluj Otelul rezultat, #CFR Cluj Otelul Liga 1, #CFR Cluj scor Liga 1 , #Liga I
Comentarii
V
valencia
rank 1
de ce nu vorbiti ba nenorocitilor de meciu asta ? in loc sa vad meci