Circ la Cluj pe seama noului stadion

Vineri, 23 Septembrie 2011, ora 12:58
4655 citiri
Circ la Cluj pe seama noului stadion

Cel mai modern stadion din Ardeal incinge spiritele intre cele doua formatii clujene, CFR si Universitatea, cu numai doua saptamani inaintea inaugurarii arenei.

CFR si Universitatea se afla in centrul unui nou scandal, dupa ce "sepcile rosii" i-au acuzat pe "feroviari" ca au intervenit in negocierile purtate cu Consiliul Judetean privind contractul de inchiriere al stadionului.

Gruparea patronata de Arpad Paszkany, care si-a manifestat in mai multe randuri intentia de a evolua pe Cluj Arena, a intervenit in negocierile purtate de cele doua parti. Oficialii din Gruia sustin cauza proprietarului care cere o chirie de 15.000 de euro, considerata prea mare de sefii lui "U".

"Daca se credea ca se va juca gratis, au calculat gresit. Consiliul Judetean Cluj e obligat sa aduca venit, sa inchirieze. Nu poate ca acest stadion sa fie o povara pe bugetul judetean, pe banii tuturor. 15.000 de euro pe luna nu mi se pare mult.

Cunoscind costurile, avind stadion, pentru ca noi nu am fost niciodata milogi pe nicaieri, noi totul am facut cu munca si cheltuiala din banii proprii, noua ni se pare normal. Altora nu li se pare normal. Trebuie sa ne obisnuim toti cu gindul ca trebuie totul platit, corect.", a afirmat Iuliu Muresan, potrivit site-ului gsp.ro.

In consecinta, reactia "sepcilor rosii" n-a intarziat sa apara, studentii transmitand echipei din Gruia, prin intermediul directorului executiv Cosmin Irimies, sa nu se mai amestece in negocierile purtate cu CJ Cluj-Napoca.

"As vrea sa transmit unor persoane sa ne lase in pace si sa isi vada de clubul lor. Noi nu ne-am coborat la un astfel de limbaj si consider ca nu isi au locul aceste jigniri.", a reactionat Cosmin Irimies.

Vineri se vor stabili termenii intelegerii dintre Universitatea Cluj si Consiliul Judetean. Autoritatile locale au cerut 7.500 de euro pe meci.

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
#Cluj Arena, #scandal Cluj Arena, #scandal CFR U, #CFR Cluj, #U Cluj Arena , #stiri CFR Cluj