Aqua park-ul propus de Boc, contestat de clujeni: "Nu e adecvat un aqua park intre blocuri. Oamenii au cumparat locuinte langa parc si se vor trezi in Mamaia"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 06 Martie 2019, ora 14:20
90 citiri
Aqua park-ul pe care Primaria intentioneaza sa-l construiasca intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Cluj-Napoca a atras nemultumirea locuitorilor, din cauza faptului ca este amplasat la circa 50 de metri de primele case si blocuri. Consilierii locali au votat studiul de fezabilitate al investitiei, in ciuda protestelor oamenilor si fara o dezbatere publica prealabila. GALERIE FOTO "Sunt astazi aici pentru ca locuiesc intr-un bloc ce va fi aproape contact direct cu acest Aqua park. Eu voi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.