Alex Chipciu, comentariu acid la adresa lui Edi Iordanescu dupa ce nu a fost convocat la nationala: "Nu mai tine cont de forma jucatorilor!"

Miercuri, 15 Noiembrie 2023, ora 11:55
86 citiri
Alex Chipciu traverseaza un sezon foarte bun alaturi de U Cluj, avand 16 meciuri bifate in aceasta stagiune, in care a marcat si patru goluri si a oferit trei assist-uri.
Chipciu a declarat ca si-ar fi dorit sa fie prezent la echipa nationala, insa sustine ca selectionerul nu mai ia in calcul jucatorii mai in varsta, astfel ca si-a luat gandul de a mai juca sub "tricolor".

"Clar, pentru confirmarea valorii tale vrei la nationala pentru ca ala e nivelul pe care il crezi tu maxim. Dar astea sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.