Dan Petrescu, total nemultumit inaintea derby-ului cu FCSB: "Vine frigul, -13, -14 grade. Asta nu mai e fotbal, asta e parerea mea"

Duminica, 05 Februarie 2023, ora 15:36
86 citiri
Dan Petrescu si-a exprimat nemultumirile inainte de derby-ul cu FCSB, in cadrul unei conferinte de presa. Antrenorul lui CFR este deranjat de faptul ca meciul va avea loc, in ciuda temperaturilor scazute si a ninsorii din Cluj. Gazonul stadionului lui CFR a fost acoperit cu zapada, cu o zi inainte de partida.
In aceasta seara, de la ora 21:00, CFR Cluj si FCSB se vor infrunta in etapa 24 de campionat, in Gruia, unde ieri a nins necontenit. Fanii echipei CFR Cluj au dat o mana de ajutor clubului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.