Ambasadorul Israelului, despre scandalul antisemit: "Il invit pe dl. prof. Valentin Ciorbea sa ma insoteasca in locurile unde comunitatile evreiesti au fost torturate"

Sursa: Adevarul
Joi, 23 Septembrie 2021, ora 13:11
78 citiri
David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucuresti, a reactionat dupa ce a aflat ca istoricul constantean Valentin Ciorbea a negat faptul ca in Holocaust au murit 400.000 de evrei. "Am fost consternat sa aflu despre recenta declaratie negationista exprimata de unul din membrii "Grupului executiv de lucru pentru elaborarea strategiei culturale a municipiului Constanta. Este ingrijorator, ca in anul 2021 si cu doar cateva saptamani inainte de Ziua Nationala de Comemorare a Holocaustului in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.