Apelul unui medic din Constanta catre societatea civila "Fetitei orfane i se incalca drepturile copilului". Ce spune DGASPC?

Vineri, 25 August 2017, ora 14:11
29 citiri
Pe pagina sa de Facebook, Mihaela Irina Mataringa, medic primar in neurologie pediatrica medicala, medic primar in psihiatria copilului si adolescentului, doctor in stiinte medicale, a postat un apel, cerand sprijinul societatii civile.

"Cer public sprijinul societatii civile din Romania! Aceasta fetita orfana pe care am crescut-o 7 ani, care mi-a fost incredintata prin hotarare judecatoreasca este de trei saptamani la Centrul de Primire Minori Constanta. O cheama Gabriela Z. si are 9 ani. Ma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.