Marturia cutremuratoare a parintilor elevei gasite decapitata intr-un parc din Craiova: "Politia ne-a spus ca e in viata, dar am gasit-o la morga intr-un sac"

Sursa: Adevarul
Marti, 29 Septembrie 2015, ora 07:59
306 citiri
Parintii Alexandrei Goghez s-au decis sa vorbeasca si au facut marturisri cutremuratoare. Au povestit, pentru "Adevarul", ca oamenii legii i-au asigurat initial ca fiica lor este in viata si ca o sa se intoarca singura acasa. Pe data de 15 august, au fost anuntat ca tanara a fost gasita moarta in parcul "Nicolae Romanescu" din Craiova.
"Imediat cum am vazut ca nu a mai raspuns la telefon, am plecat la Craiova sa vedem care este situatia. Am mers la fratele meu, iar Alexandra nu era acasa. Ne-am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.