Care sunt avantajele unui credit de tip amanet auto?

Advertorial
Marti, 27 Iunie 2023, ora 17:59
5154 citiri
Care sunt avantajele unui credit de tip amanet auto?
FOTO: freepik.com

Vrei să obții un împrumut foarte repede, fără să trebuiască să completezi foarte multe hârtii sau fără să se facă o anchetă de credit? În acest caz, va trebui să îți pui mașina drept garanție.

Să obții un credit nu este un lucru atât de ușor. Trebuie să se facă numeroase vizite la bancă, să se verifice multe date sau venituri, să se completeze o mulțime de hârtii... lucruri care durează destul de mult timp. Din aceste motive, amanetul auto a început să fie din ce în ce mai popular, deoarece permite atât persoanelor fizice, cât și celor juridice să dispună de lichidități în 24 de ore. Și asta foarte discret!

Creditul de tip amanet auto - despre ce este vorba?

Principiul - trebuie să găsești o instituție care să ofere servicii de creditare de tip amanet auto căreia să îi dai mașina drept garanție pentru o anumită sumă de bani.

Avantajele unui asemenea demers sunt numeroase:

  • Rapiditate
  • Discreție
  • Și față de ceea ce am putea crede, interesele sunt foarte competitive în acest caz.

Persoanele fizice, dar și cele juridice, toată lumea poate să pună drept garanție o mașină, un camion, un vapor, o motocicletă sau chiar o remorcă. Și este cea mai bună soluție chiar dacă unele persoane pot să aibă un istoric de rău platnici.

Să-ți amanetezi mașina este un lucru benefic pentru a ieși dintr-o situație dificilă

Cei care au încercat deja împrumuturile pentru afaceri știu că o bancă nu va împrumuta o companie care nu face profit sau care nu are proprietăți pe care să le pună drept garanție.

Același lucru este valabil și pentru persoanele fizice: atunci când acestea trebuie să facă față unei cheltuieli înainte de a avea bani încasați, creditorii nu vor face coadă la ușă.

Prin amanetarea mașinii, se poate obține un mic credit rapid și, mai ales, discret.

Care sunt condițiile de care trebuie să ții cont atunci când vrei să obții un credit de tip amanet auto?

  • Persoana care cere creditul trebuie să fie și proprietara mașinii, trebuind să dovedească acest lucru cu actele mașinii. Mașina nu trebuie să fie în leasing, nici să aibă un alt proprietar.
  • Persoanele juridice pot să obțină un astfel de împrumut dacă dispun o procură și un extras recent din registrul comerțului.

Insituția care oferă un credit de tip amanet auto va evalua mașina, își va lua o marjă de securitate și va face o propunere de credit. Dacă ești de acord, atunci poți intra în posesia banilor în 24 de ore.

Mașina care este amanetată se poate recupera oricând. Este de ajuns dacă se aduce capitalul și dobânda în numerar și te poți bucura din nou de mașina ta.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#credit, #credit de tip amanet, #credit auto , #credit