Tranzacționează mai eficient cu yPredict: analize AI și prognoze de la experți din domeniu

Advertorial
Miercuri, 16 August 2023, ora 16:17
2802 citiri
Tranzacționează mai eficient cu yPredict: analize AI și prognoze de la experți din domeniu
FOTO https://ypredict.ai/

Tranzacționarea crypto poate fi provocatoare și de cele mai multe ori poate da bătăi de cap investitorilor. Odată cu dezvoltarea pieței crypto și înmulțirea provocărilor a apărut o nevoie acută de soluții care să rezolve dificultățile investitorilor. Una dintre aceste soluții este tehnologia, care, în ultima perioada este tot mai implementată în diversele proiecte și platforme care apar în universul crypto.

Una dintre cele mai inovative platforme care utilizează inteligența artificială este yPredict. Obiectivul primordial al proiectului este să ofere instrumente avansate de analiză, semnale și predicții de piață pentru investitori. Dezvoltată de experți în AI și de specialiști în date, yPredict reprezintă o nouă soluție pentru o tranzacționare reușită. Token-ul nativ $YPRED care va fi de fapt nucleul proiectului va oferi accesul la caracteristicile cheie ale platformei. Pre-vânzarea care a adunat deja 3,4 milioane de dolari, demonstrează clar interesul comunității crypto pentru acest proiect inovator.

Echipa yPredict intenționează să combine cunoștințele experților financiari, specialiștilor de date și a investitorilor avansați. Care este scopul? Scopul echipei este să ofere investitorilor informații și semnale de tranzacționare crypto sigure și de încredere, utilizând algoritmii avansați ai inteligenței artificiale de tranzacționare.

yPredict - instrumentul tău de încredere în tranzacționarea crypto

yPredict nu este doar o platformă care oferă investitorilor date, dar încearcă să le clarifice. Platforma va folosi instrumente avansate bazate pe inteligența artificială pentru a analiza piața și a identifica tiparele care sunt de încredere. În acest mod, investitorii au parte de un avantaj statistic care le oferă o oportunitate excelentă de a gestiona mai bine riscurile. În comparație cu alte platforme, caracteristica competitivă a platformei yPredict este capacitatea sa de recunoaștere a peste 100 de tipare de diagrame în orice interval de timp.

Pe lângă modelele propriu-zise, este esențial să se ia în considerare și starea generală a pieței. yPredict dezvoltă instrumente pentru analizarea titlurilor de știri și a discuțiilor din mediul online legate de criptomonede. Utilizând metode avansate, această platformă va evalua sentimentul predominant al pieței. Evaluarea va fi un element important pentru investitorii care își doresc să fie cu un pas înainte față de piață, folosind informații de tranzacționare bazate pe inteligența artificială.

Cumpără yPred

Platforma care îți oferă 2 produse premium pentru investiții de succes

Partea bună despre yPredict este că platforma nu s-a oprit doar la instrumente și analize, dar a dezvoltat și 2 produse exclusive pentru investitori. Este vorba despre platforma Analytics și platforma Market Predictions. Pe platforma Analytics vor fi incluse funcționalități cum ar fi identificarea modelelor și analiza sentimentelor. Această platformă va pune la dispoziție opțiuni de acces atât gratuite, cât și premium.

În același timp, platforma Market Predictions își propune să furnizeze prognoze de preț gratuite pentru diferite criptomonede, bazându-se pe algoritmii unici dezvoltați de companie. Token-ul $YPRED funcționează ca o cheie care deschide întreaga serie de instrumente. Deținătorii de token-uri au șansa să câștige recompense pe măsură ce baza utilizatorilor yPredict crește.

yPredict creează și o piață care va conecta programatorii talentați cu traderii interesați de strategii de tranzacționare bazate pe algoritmi. Experții financiari vor avea posibilitatea să-și publice și să își monetizeze modelele lor cantitative în cadrul pieței, în timp ce investitorii vor putea să se aboneze la aceste strategii. Pentru a avea acces la strategiile date, va exista o taxă de abonament, din care o parte din comisioane vor fi distribuite către deținătorii de token-uri $YPRED, în timp ce restul vor reveni creatorilor modelului.

Noua platformă exemplifică modul în care platformele fintech utilizează strategiile de tranzacționare AI pentru a democratiza accesul la tranzacționarea algoritmică. Prin combinarea analizei datelor cu tehnici AI avansate, platforma își propune să ofere informații care, în mod obișnuit, sunt disponibile doar marilor instituții financiare, dar acum vor deveni accesibile și pentru investitorii individuali.

Prin combinarea analizei financiare cu tehnologii emergente precum procesarea limbajului natural (NLP) și învățarea automată, yPredict își propune să genereze schimbări în domeniul fintech. În concluzie, yPredict își propune să devină un instrument fundamental pentru cei care caută să facă alegeri informate în cadrul pieței criptografice. Având în vedere evoluția sa actuală, perspectivele viitoare par îmbucurătoare.

Investitorii interesați de acest proiect cu potențial de creștere în viitor, pot achiziționa chiar acum token-ul $YPRED la numai 0,1 dolari. Nu ratați această șansă și cumpărați $YPRED înainte de încheierea pre-vânzării.

Cumpără yPred

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#criptomonede, #crypto , #Criptomonede