Cat plateste MDRT pentru promovarea Carpatilor

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 12:51
1259 citiri
Cat plateste MDRT pentru promovarea Carpatilor
Foto: destination360.com

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a publicat suma pe care o va investi in promovarea Muntilor Carpati, in tari precum Statele Unite, Marea Britanie sau Germania.

"Fiind vorba de o actiune de marketing turistic, complementara celorlalte proiecte derulate de MDRT si care urmareste promovarea Romaniei ca destinatie de turism pe pietele tinta, costurile aferente, estimate la maximum 80.998 lei fara TVA, sunt suportate de minister", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul MDRT.

O echipa de productie va vizita tara noastra in martie, pentru a filma un spot publicitar, care va include numeroase destinati din Muntii Carpati si care are ca scop promovarea tarii noastre ca destinatie turistica de iarna.

Echipa lucreaza pentru studioul american de productie video Warren Miller Entertainment si va petrece in Romania doua saptamani.

In aceasta perioada, sunt programate vizite in destinatii si obiective turistice din Carpatii romanesti (Muntii Bucegi, Muntii Postavarul si Muntii Fagaras), precum Sinaia, Brasov, Poiana Brasov, Castelul Peles, Azuga, Balea Lac.

Dupa vizita, echipa va produce un film de promovare a turismului montan si de iarna din Romania, pe care il va distribui, incepand din toamna anului 2012, in sali de cinema din 80 de zone metropolitane din SUA si 88 de orase din Canada, Marea Britanie, Germania, Austria, Australia si Noua Zeelanda.

De asemenea, filmul va fi difuzat pe televiziune si pe internet.

C.P.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#promovare Muntii Carpati MDRT, #turism Romania , #ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului