Gabriela Szabo va conduce clubul CSM Bucuresti - oficial

Duminica, 02 Iulie 2017, ora 15:12
4338 citiri
Gabriela Szabo va conduce clubul CSM Bucuresti - oficial

Clubul CSM Bucuresti va avea un nou director general incepand cu sezonul viitor, in postura marii campioane olimpice si mondiale la atletism, Gabriela Szabo.

Fosta mare atleta l-a inlocuit in aceasta functie pe Alin Petrache, cel care a fost destituit in urma cu circa 3 saptamani.

Informatia a fost furnizata de Primaria Capitalei printr-un comunicat oficial de presa, in care a fost redata o declaratie chiar a primaritei Gabi Firea: "Avem acum la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucuresti un director cu experienta sportiva de nivel mondial, o sportiva care a fost desemnata in urma cu cativa ani 'cea mai buna atleta din lume', fiind medaliata in repetate randuri in cadrul olimpiadelor si totodata detinatoarea unor recorduri mondiale importante. Sub conducerea doamnei Szabo sper ca CSM Bucuresti sa devina punct de reper in sportul romanesc si, de ce nu, in sportul mondial", se arata in acest comunicat emis de Primarie.

Ultima functie oficiala importanta ocupata de Szabo a fost sefia Ministerului Tineretului si Sportului, ea candidand in 2016 si la sefia COSR, pierzand atunci lupta cu Mihai Covaliu, fost campion olimpic la scrima.

CSM Bucuresti are o istorie de 10 ani, iar cea mai mare performanta a clubului este cucerirea Ligii Campionilor la handbal feminin in 2016.

Contractul lui Gabi Szabo la CSM Bucuresti este doar pe un an.

D.A.

Citeste si:
Judecătorul Dănileț, sistemul mafiot și cine mai trebuie să se teamă
Judecătorul Dănileț, sistemul mafiot și cine mai trebuie să se teamă
Judecătorul Cristian Dănileț a fost dat afară pentru a doua oară din magistratură. Politicienilor nu le place de el, pentru că explică prea mult, desface firul în patru când explică...
Ce spune Anca Dragu despre o eventuală demisie a lui Dacian Cioloș. L-ar urma sau ar rămâne în USR?
Ce spune Anca Dragu despre o eventuală demisie a lui Dacian Cioloș. L-ar urma sau ar rămâne în USR?
Fostul președinte al Senatului și actual vicepreședinte al USR, Anca Dragu, a comentat la RFI informațiile vehiculate în ultima perioade privind o eventuală demisie a lui Dacian Cioloș din...
Comentarii
niculaeda
rank 5
"Gabriela Szabo va conduce clubul CSM Bucuresti - oficial"
John Doe 5430
rank 5