Cupa Romaniei: Reactii dupa tragerea la sorti

Luni, 27 Octombrie 2008, ora 14:35
1347 citiri
Cupa Romaniei: Reactii dupa tragerea la sorti

Tragerea la sorti a starnit un val de reactii din partea participantilor ramasi in cursa. Ziare.com va prezinta cele mai importante declaratii:

Directorul executiv al Politehnicii Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat ca meciul cu Dunarea Galati e aparent usor, avand in vedere ca acestia au eliminat p Gaz Metan Medias. Chivorchian sustine ca obiectivul echipei sale este castigarea trofeul si e foarte in crezator in forta lui Poli.

Managerul general al Stiintei, Ilie Balaci, se arata nemultumit de adversarul harazit de sorti si declara ca echipa sa a picat cel mai rau.

"Vazand celelalte jocuri din optimi, am impresia ca noi am cazut cel mai rau dintre toate. Nu va fi un meci deloc usor, vom intilni o echipa plina de ambitie, cu un antrenor plin de ambitii, iar meciul de acum o saptamina imi da dreptate.

Am incredere insa ca baietii au acea placere sa joace fiecare meci, se simt bine. Oricum, cel mai mult in acest moment ne intereseaza urmatoarele doua meciuri din Liga I. Primul si cel mai important e cel cu CS Otopeni, urmeaza cel cu Buzau, pentru ca apoi sa ne pregatim sa ii asteptam cu bratele deschise pe granzii campionatului", a declarat Balaci.

Presedintele Otelului Galati, Marius Stan, a vorbit despre adversarul echipei sale din optimile Cupei, Unirea Urziceni: "Din cei cinci capi de serie, ne-a picat unul, nu imi pica bine aceasta tragere, mai ales ca acelasi adversar il avem si in campionat cu patru zile inaintea jocului de Cupa. Din pacate, noi nu am fost in stare sa incurcam toti granzii campionatului".

Leo Grozavu, fost jucator la Dinamo si actual antrenor al lui FC Botosani, se declara multumit de tragerea la sorti. "Este o tragere buna pentru noi, jucatorii nostri au nevoie de astfel de meciuri cu echipe puternice pentru a capata experienta. Sunt multumit de adversar, pentru ca in oras se va crea o emulatie foarte puternica, doar intalnim liderul campionatului.

Daca vom folosi cea mai buna echipa? Pai ce, noi avem si o echipa secunda? Avem una si buna si pe aia o voi introduce pe teren. Cred ca va fi un meci deschis oricarui rezultat, Cupa a dovedit mereu ca este o competitie a surprizelor".

Optimile Cupei Romaniei se vor disputa pe 12 noiembrie.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#cupa romaniei, #reactii, #optimi , #optimi