Ce gesturi a făcut Dan Petrescu după 4-0 cu "U" Cluj: "N-am mai rezistat, sunt înjurat peste tot"

Marti, 14 Martie 2023, ora 06:50
3232 citiri
Ce gesturi a făcut Dan Petrescu după 4-0 cu "U" Cluj: "N-am mai rezistat, sunt înjurat peste tot"
Dan Petrescu

Dan Petrescu n-a fost fericit nici după meciul pe care echipa sa, CFR Cluj, l-a câștigat cu 4-0 în fața rivalei din oraș, "U" Cluj.

La finalul partidei, el a ridicat patru degete în sus, un gest pe care l-a arătat fanilor lui, însă care era un mesaj pentru fanii lui U.

"La cât sunt de înjurat, pot să fac și eu asta. Măcar să arăt patru degete! Atât! Dacă zic ceva, sunt certat, criticat. Mă înjură toți, peste tot. Am arătat patru la fanii mei. Am refulat și eu puțin la cât de înjurat sunt la mine acasă, unde sunt eu antrenor.

Trebuie întrerupt meciul când sunt înjurat. Sunt de 6 ani înjurat peste tot. Asta e viața, asta e România, mergem înainte. Sunt nimeni? Am scos românii în stradă ca jucător și ca antrenor am făcut rezultate! Asta merit?

Unde e respectul pentru o legendă? Zero! Asta e realitatea. Mă înjură tot stadionul la mine acasă. Ce să fac? Să tac din gură? Nu ai mei, vorbesc de ăia de... unde erau. Nu galeria lui CFR. Toată lumea uită ce am făcut pentru România.

Am zis să se oprească puțin meciul și să se reia. Să-i avertizeze. Eu vreau ca meciurile să se joace pe teren. Dar știu că nu e posibil, merg înainte, nu are cum să se oprească meciul că strigă unii”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Campioana CFR a câştigat derby-ul oraşului cu Universitatea, după ce s-a impus, luni, pe arena Dr. Constantin Rădulescu, cu scorul de 4-0 (3-0), în ultimul meci al etapei a XXX-a, ultima a sezonului regulat din Superliga.

Golurile au fost marcate de Janga (25-penalty), Krasniqi (32), Manea (42-penalti) şi Birligea (90+4).

În minutul 81, CFR Cluj a mai primit un penalti, dar Krasniqi nu a reuşit să transforme.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
FCU Craiova - U Cluj, rezultat dezastruos pentru Dinamo, care e din nou ”lanternă roșie”
FCU Craiova - U Cluj, rezultat dezastruos pentru Dinamo, care e din nou ”lanternă roșie”
Echipa FCU Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Universitatea Cluj, în etapa a şaptea din play-out-ul Superligii. Clujenii au deschis scorul la Craiova, prin...
#dan petrescu, #CFR Cluj, #u cluj, #krasniqi, #janga, #manea, #Birligea , #stiri fotbal