Profesorul Rus Octavian Vladimir scrie negru pe alb ca Stefan Nemecsek i-a copiat in intregime lucrarea de diploma in volumul "Toleranta in filosofia lockeeana"

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 11:14
357 citiri
Plagiatul nr. 1. Nemecsek plagiaza in intregime lucrarea de licenta a lui Rus Octavian Sa recapitulam. Numitul Stefan Nemecsek a copiat lucrarea de licenta a lui Octavian Rus. Nu ca sa invete sa scrie in romaneste, ci a publicat-o intr-un volum ("Toleranta in filosofia lockeeana"). Nu sub semnatura lui Octavian Vladimir Rus cum ar fi fost firesc, ci sub semnatura sa, a lui Stefan Nemecsek. Distinsul filosof si universitar Alexander Baumgarten, cancelarul Facultatii de Filozofie a Universitatii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.