Novak Djokovic a anunțat când se va retrage din tenis. Sârbul e în fața unui nou trofeu

Sambata, 09 Septembrie 2023, ora 07:19
3967 citiri
Novak Djokovic a anunțat când se va retrage din tenis. Sârbul e în fața unui nou trofeu
Novak Djokovic FOTO Facebook

Novak Djokovic s-a calificat în finala US Open, fără mari probleme, trecând de Ben Shelton, americanul revelație al ultimului Grand Slam al anului.

Nole s-a impus cu 6-3, 6-2, 7-6 (4) și va juca finala cu rusul Danil Medvedev, care a furnizat surpriza, eliminându-l pe Carlos Alcaraz.

Subliniind că nu vrea să pară arogant, Djokovic a spus că are în continuare o foame mare de performanță și că se simte excelent din punct de vedere fizic. Nole a adăugat că nici nu se gândește să renunțe la tenis atâta timp cât încă îi învinge pe mai tinerii săi adversari.

"Probabil sună arogant, dar nu pot spune că sunt surprins de ceea ce fac, pentru că știu cât de mult muncesc în fiecare zi pentru a fi în această situație, așa că eu consider că o merit. Cred mult în posibilitățile mele și în calitatea mea de tenismen. Fizic mă simt grozav și vârsta este doar un număr. Nici nu vreau să mă gândesc să renunț la tenis în timp ce sunt în vârf, nu văd niciun motiv să fac asta. O să mă gândesc la retragere dacă tinerii încep să-mi dea cu piciorul în fund la Grand Slam-uri, dar pentru moment simt că sunt în luptă pentru ce este mai important", a spus Djokovic la conferința de presă, conform eurosport.ro.

Djokovic are 23 de trofee de Grand Slam, record în tenisul masculin.

De ce au scos ucrainenii tancurile americane Abrams din luptă
De ce au scos ucrainenii tancurile americane Abrams din luptă
Ucraina a scos temporar tancurile americane Abrams M1A1 de pe linia frontului, parțial din cauza tacticilor rusești cu drone, au declarat oficialii Pentagonului, citați de The Guardian. În...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#djokovic, #trofeu, #retragere, #tenis, #US Open, #performanta , #stiri tenis