Fotbalistul accidentat groaznic în Liga 1 a fost operat patru ore. Când se crede că va reveni pe teren

Luni, 25 Septembrie 2023, ora 17:47
2178 citiri
Fotbalistul accidentat groaznic în Liga 1 a fost operat patru ore. Când se crede că va reveni pe teren
Dragos Iancu FOTO facebook

Mijlocaşul Dragoş Iancu, de la AFC Hermannstadt, operat luni după o fractură deschisă de peroneu la piciorul stâng, a afirmat că în 3-4 luni va reîncepe să joace fotbal.

"Mă simt super bine. A fost un pic lungă operaţia, vreo patru ore, dar totul e bine. Tot ceea ce mi-a promis domnul doctor aşa se va întâmpla, în trei-patru luni o să revin pe teren. Nu am dureri, totul este bine. Să vedem, o să ne gândim unde o să facem recuperarea ca să fie totul bine. Am primit mii de mesaje. Mulţumesc tuturor şi o să revin cât mai repede", a afirmat Iancu într-un interviu de pe patul de spital, difuzat de pagina de Facebook a echipei sibiene.

Căpitanul echipei Petrolul Ploieşti, Valentin Ţicu, cel care l-a accidentat pe Iancu în partida de duminică, a afirmat că faultul nu a fost intenţionat prezentând scuze fotbalistului formaţiei sibiene.

"Vreau să îi prezint scuze publice lui Dragoş Iancu, familiei lui şi clubului Hermannstadt. Îmi pare rău, nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla, nu s-a pus problema să fie ceva intenţionat. Sper să fie bine şi toată puterea mea merge către el. Voi încerca să-l ajut cu tot ceea ce pot, are tot sprijinul meu şi îmi doresc ca Dragoş să-şi revină cât mai repede", a transmis Valentin Ţicu.

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate cu FC Hermannstadt, 0-0, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.

Gazdele au jucat aproape tot meciul în zece oameni, după ce Valentin Ţicu a fost eliminat în minutul 6, pentru un fault dur la Dragoş Iancu. Fotbalistul oaspeţilor s-a ales cu fractură deschisă de peroneu la piciorul stâng şi a fost operat la un spital din Bucureşti.

Faimosul Romario a revenit pe teren, la 58 de ani: ”Va veni targa să mă ia...”
Faimosul Romario a revenit pe teren, la 58 de ani: ”Va veni targa să mă ia...”
Starul brazilian Romario, în vârstă de 58 de ani, care şi-a anunţat revenirea pe teren la clubul pe care îl prezidează, America, din Rio de Janeiro, s-a antrenat pentru prima dată în 16...
Stradă prăbușită în Prahova. Tasarea terenului a stagnat, informează autoritățile FOTO/VIDEO
Stradă prăbușită în Prahova. Tasarea terenului a stagnat, informează autoritățile FOTO/VIDEO
Autorităţile anunță sâmbătă, 27 aprilie, că tasarea terenului a stagnat sub strada 23 August din oraşul prahovean Slănic. Joi dimineaţă strada s-a surpat parţial, formându-se un...
#dragos iancu, #accidentat, #opertaie, #revenire, #teren, #Hermannstadt , #stiri fotbal