Foreign Investors Summit, despre cum putem creste economia Romaniei

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 19:10

   

Foreign Investors Summit, despre cum putem creste economia Romaniei
Prima editie a Foreign Investors Summit va avea loc intre 14 si 16 octombrie la World Trade Center Bucuresti, Hotel Pullman. Summitul include 6 conferinte, 12 workshop-uri si zeci de vorbitori din randul expertilor si reprezentantilor statului.

Fiecare din cele 6 conferinte se va axa pe o anumita industrie cu potential foarte mare de dezvoltare, atat in Romania cat si in regiunea Europei Centrale si de Est: Energie, Infrastructura, Imobiliare, IT&C, Agricultura si Auto.

Workshopurile vor pune la dispozitia companiilor, managerilor, tuturor celor care detin o afacere sau un proiect de investitii, informatiile despre cadrul legislativ si fiscal aplicabil fiecarei industrii. Mai mult, specialistii invitatii vor prezenta in fata auditoriului o serie de studii de caz despre cum sa pornesti si cum sa cresti o afacere in Romania.

Economia Romaniei a crescut cu 5.2% in ultimul trimestru al 2013 si 3.5 la suta pe tot anul, comparativ cu 2012, ceea ce a reprezinta una dintre cele mai puternice cresteri din Uniunea Europeana.

In plus, Guvernul Romaniei a declarat ca va sustine 10 sectoare economice pentru a stimula competitivitatea pana in 2020: turism, auto, IT, energie, agricultura, textile, farma, mobila, artele creative si industria alimentara.

Toate semnele arata ca acum este momentul perfect pentru a investi in Romania, iar Foreign Investors Summit este locul perfect de unde sa incepi.

Mai multe detalii despre Foreign Investors Summit, pe pagina evenimentului.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 412 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor