Americanii renunta la mobile si Net din cauza crizei

Vineri, 20 Martie 2009, ora 13:04
1247 citiri
Americanii renunta la mobile si Net din cauza crizei
Foto: Cotidianul

Consumatorii americani au inceput sa renunte la telefoanele mobile, pentru a face economii, pe fondul crizei financiare actuale.

Aproximativ 39% dintre americani sunt dispusi sa renunte la acest mijloc de comunicare, aparent de neinlocuit in societatea moderna, daca efectele crizei se vor amplifica, informeaza Barron's.

Acest fapt este atestat de un studiu efectuat de "The New Millenium Research Council", la care au participat 2.005 subiecti.

Raportul atesta ca 26% dintre repondenti doresc sa renunte la abonamentele de telefonie mobile, in favoarea unui sistem alternativ mai ieftin, precum cartelele telefonice.

In acelasi timp, 5% dintre acestia vor apela la serviciile prin Internet, pentru transmiterea mesajelor, iar 15% deja au renuntat la serviciul de telefonie mobila.

Totusi, 40% dintre cei care folosesc Internetul, pentru a comunica cu alte persoane, au declarat ca vor renunta si la acest serviciu, daca situatia economica se va inrautati.

In prezent, aproximativ 20 de milioane de americani sunt abonati ai companiilor de telefonie mobila, iar retragerea acestora ar produce un efect dezastruos asupra acestor firme.

In acelasi timp, o parte dintre cetatenii americani au renuntat, complet, la aceste servicii, din cauza pierderii locurilor de munca.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#american telefon mobil, #renuntat criza economica , #criza financiara