Alianta Confederatiilor Patronale si Ivan Patzaichin sprijina turismul in Delta Dunarii

Duminica, 26 Iunie 2011, ora 12:56
1690 citiri
Alianta Confederatiilor Patronale si Ivan Patzaichin sprijina turismul in Delta Dunarii
Foto:deltadunariionline.ro

Federatia Patronatelor din Turism si Servicii, membra a Aliantei Confederatiilor Patronale, a anuntat ca va promova turismul in Delta Dunarii alaturi de "Asociatia Ivan Patzaichin - Mila 23".

"Dunarea si Delta Dunarii au un potential economic si turistic urias care nu a fost exploatat suficient pana in prezent si care isi asteapta proiectele si investitorii. Aceasta este concluzia reprezentantilor Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania in urma participarii, alaturi de Ministerul Afacerilor Externe, la masa rotunda privind navigabilitatea fluviala a Dunarii desfasurata vineri, 24 iunie, la Romexpo, ca parte a Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii (SUERD)", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com de Dan Matei Agathon, presedintele Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii.

"Atunci cand vorbim despre Dunare si Delta, primul lucru care ne vine in gand este turismul, pentru ca zona ofera posibilitati nebanuite in acest sens. Un proiect precum 'Croaziere pe Dunare' este mereu actual, iar piata pentru o asemenea dezvoltare este uriasa in contextul cresterii interesului pentru Dunare la nivelul Uniunii Europene", se mai arata in comunicat.

Asociatia Mila 23 ii apartine fostului campion olimpic Ivan Patzaichin, care si-a propus sa dezvolte regiunea Delta Dunarii cu ajutorul turismului.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#promovare turism Delta Dunarii, #patronate turism Delta, #Patzaichin turism Delta Dunarii , #infrastructura