Robert Negoita, Gigi Becali si alti proprietari de terenuri din Voluntari ar putea primi bani in plus din exproprieri

Marti, 02 August 2016, ora 18:56
3830 citiri
Robert Negoita, Gigi Becali si alti proprietari de terenuri din Voluntari ar putea primi bani in plus din exproprieri
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai multi proprietari de terenuri din Voluntari - printre care se numara omul de afaceri Gigi Becali si primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita - ar putea primi bani in plus pentru exproprierea terenurilor in vederea construirii autostrazii Bucuresti-Ploiesti, pe motiv ca proprietatile au fost incadrate gresit.

Mai exact, acestea au identificate in mod incorect ca fiind arabile, si nu intravilane, asa cum trebuia.

Propunerea a fost inclusa intr-un proiect de hotarare de guvern redactat de Ministerul Transporturilor si prevede suplimentarea despagubirilor cu inca 108.200 lei (24.000 euro).

Proprietarii sunt sustinuti de catre primaria Voluntari, care a trimis o adresa in acest sens.

Pe lista potentialilor beneficiari se numara si Robert Negoita, primarul Sectorului 3, care ar mai putea incasa 740 de euro pentru parcelele de teren expropriate.

La randul sau, omul de afaceri Gigi Becali ar mai putea primi 2.341 lei (526 euro).

Pe lista proprietarilor de terenuri care ar putea primi bani in plus se afla si Credit Europe Leasing, care ar mai putea primi inca 43.666 lei (9.800 euro).

Proiectul ii vizeaza pe proprietarii a 29 de parcele de teren expropriate pentru constructia portiunii din A3 de la intrarea in Capitala.

Tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti, lung de 62 de kilometri, este terminat partial de cativa ani. Lipsesc insa facilitati precum parcari, benzinarii sau intrari si iesiri pe parcurs. In plus, mai trebuie construiti trei kilometri de autostrada la intrarea in Bucuresti.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#proprietari terenuri Voluntari bani in plus, #exproprieri terenuri Voluntari , #infrastructura