Tender: Toata lumea vrea sa scoata cat mai mult petrol

Luni, 30 Iunie 2008, ora 17:20
1334 citiri
Tender: Toata lumea vrea sa scoata cat mai mult petrol

Cresterea sustinuta a pretului barilului de petrol ii determina pe exploatatorii din Romania sa mareasca volumul extragerilor, ceea ce atrage dupa sine o intensificare a activitatii companiilor de procesare, este de parere Ovidiu Tender.

"Pretul petrolului atrage dupa sine cresterea volumului nostru de activitate pentru ca toata lumea care detine concesiuni este interesata sa scoata cat mai mult petrol. In aceste conditii, se munceste mai mult si se plateste mai mult. Nu se pune problema ca anul acesta sau in urmatorii ani sa se remarce vreo scadere a activitatii. Agentia Nationala pentru Resurse Minerale are un program foarte bine stabilit si conform acestuia nu sunt sanse sa se lucreze mai putin", sustine Ovidiu Tender, proprietarul firmelor de prospectare geologica Prospectiuni Bucuresti (PRSN) si Atlas Gip Ploiesti (ATGJ), citat de Ziarul Financiar.

Ovidiu Tender, prin firma Prospectiuni, a castigat recent licitatia Petrom pe anul 2008 pentru prospectarea 2D, in valoare de 13 mil. euro. Cu o luna in urma, acesta a mai incheiat un contract similar in valoare de 8,7 milioane euro cu Romgaz.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#petrol, #Tender, #extractie , #petrol