Antrenor legendar al Romaniei: Sa se schimbe legea!

Vineri, 01 Ianuarie 2016, ora 10:58
3213 citiri
Antrenor legendar al Romaniei: Sa se schimbe legea!

Fostul mare antrenor Emeric Ienei este de parere ca in Liga 1 ar trebui promovati mai mult tinerii fotbalisti romani, in locul strainilor care se afla in numar mare in loturile echipelor.

"Din punct de vedere al campionatului, mi s-a parut ca a scazut putin nivelul, si ca rezultate. Echipele noastre au facut niste greseli, prea multi jucatori straini sunt in campionatul Romaniei! Noi avem multi jucatori tineri care nu au loc in echipa din cauza acestor straini.

Vreau sa-i felicit pe cei de la Dinamo, pentru ca ei au inceput campionatul cu o intinerire agresiva. Ei insa au gresit apoi, pentru ca nu au avut rabdare cu acesti tineri. Mai sunt jocuri cand ei nu dau randament prea bun, dar au dovedit ca au valoare si merita sa joace. Din pacate, sunt patroni care vor rezultate imediate.

FRF ar trebui sa fie ceva mai energica si sa schimbe Legea Sportului si a sponsorizarii, dar se pare ca nu au curaj. Sunt jucatori de la echipe bune care nu mai primesc salariile de 6-7 luni, ei au si niste drepturi contractuale", a spus fostul selectioner al nationalei, la Sport Total FM.

De asemenea, acesta a laudat proiectul de succes al lui Gica Hagi la Viitorul Constanta.

"Echipa lui Hagi a crescut extrem de mult si are un cuvant important de spus in campionatul nostru. El a fost destept cand a luat cativa jucatori de valoare in jurul acestor tineri", a mai declarat antrenorul care a castigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, in 1986.

Citeste si:
România rămâne fermă pe poziție și nu trimite armament Ucrainei. Anunțul lui Marcel Ciolacu
România rămâne fermă pe poziție și nu trimite armament Ucrainei. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, 19 mai, că, în acest moment, ”nu este nevoie” de intervenţia României pentru a trimite armament în Ucraina. ”În...
Pedepse de trei ori mai mari pentru cei care agresează animale. Cum e pedepsită zoofilia
Pedepse de trei ori mai mari pentru cei care agresează animale. Cum e pedepsită zoofilia
Noile prevederi legale privind protecţia animalelor, care stabilesc sancţiuni mai dure pentru persoanele care comit orice act de cruzime sau violenţă asupra acestora, au intrat, joi în...