Emil Boc: In 2011, Romania va iesi din criza

Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 15:38
2790 citiri
Emil Boc: In 2011, Romania va iesi din criza
Foto:bloombiz.ro

In 2011, Romania va trece pe crestere economica si va iesi astfel din criza, iar deficitul va fi mai mic cu mai mult de doua procente, a declarat premierul, vineri, la Cluj-Napoca.

"Anul 2011 va fi anul in care Romania va trece pe crestere economica. Nu avem niciun dubiu ca acest lucru nu se va intampla. Toate analizele pe care le au Fondul Monetar, Comisia Europeana arata clar ca Romania, in 2011, va merge pe crestere economica intre 1,5 si 2 la suta", a spus premierul.

Acesta a spus ca o sansa de sporire a ritmului cu care poate Romania sa iasa din criza sunt fondurile europene si ca guvernul, in ciuda tuturor dificultatilor, va da bani cu prioritate pentru implementarea acestora.

"La nivelul bugetului, toate greutatile si restrictiile pe care le vom avea, in sensul ca in 2011 vom avea un deficit de 4,4 si nu de 6,8, cat este anul acesta, vom acorda cu prioritate bani pentru infrastructura si pentru cofinantarea proiectelor europene, pentru ca duc la dezvoltarea tarii, la locuri de munca, la acordarea de salarii si pensii decente", a mai spus Boc.

Premierul Emil Boc si ministrul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, au fost prezenti vineri la Cluj-Napoca, unde au fost semnate trei contracte cu finantare europeana pentru oras.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#criza economica Romania, #criza economica 2011, #iesire criza , #criza
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
Poza ETC
ETC
rank 1
Demisia, suspendarea sau lichidarea lui Traian Basescu este un pas mic pentru el, dar un pas imens pentru Romania.