Mark Zuckerberg ii citeste fetitei sale Fizica Cuantica pentru Bebelusi

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 10:48
3429 citiri
Mark Zuckerberg ii citeste fetitei sale Fizica Cuantica pentru Bebelusi
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook a anuntat ca "Fizica Cuantica pentru Bebelusi" este urmatoarea carte pe care o citeste in cadrul A Year of Books, o campanie in care Mark Zuckerberg si-a propus ca, pe parcursul anului 2015, sa citeasca o carte pe saptamana.

Zuckerberg a postat mesajul pe Facebook alaturi de o fotografie in care apare, alaturi de sotia sa Priscilla, citindu-i fetitei sale Max din cartea "Fizica Cuantica pentru Bebelusi".

"Doar glumesc", a imediat clarificat pe Facebook Mark Zuckerberg.

"Citesc de fapt 'Ordinea mondiala' de Henry Kissinger - despre relatii internationale si despre cum putem crea legaturi pasnice in toata lumea. Acest lucru este important pentru a crea lumea pe care ne-o dorim cu totii pentru copiii nostri, la asta ma gandesc in ultima perioada.

Ador sa ii citesc lui Max. Anul viitor pare sa fie A Year of Children's Books (Un an de carti pentru copii)! ", a aratat seful Facebook.

In ultima saptamana a fiecarui an, fondatorul Facebook isi propune sa faca ceva extraordinar in anul care urmeaza, iar un astfel de obiectiv a fost lansat de Mark Zuckerberg si pentru 2015.

Ce si-a propus sa faca Mark Zuckerberg in fiecare saptamana din 2015

Daca intr-un an si-a propus sa invete limba mandarina, Zuckerberg a vrut sa devina in 2015 un "vierme de biblioteca" si sa infiinteze propriul club de lectura.

Seful Facebook a spus ca va citi cate o carte pe saptamana pana la sfarsitul acestui an si ca va posta pe Internet numele tuturor volumelor parcurse.

El a creat si o pagina pe Facebook dedicata proiectului sau, A year of books, unde va publica ce carti citeste si unde alte persoane care citesc aceeasi carte pot posta comentarii.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#Mark Zuckerberg carte copil, #Mark Zuckerberg carti , #Mark Zuckerberg