Facebook a schimbat adresele de e-mail fara sa intrebe utilizatorii

Marti, 26 Iunie 2012, ora 19:03
3166 citiri
Facebook a schimbat adresele de e-mail fara sa intrebe utilizatorii
Foto: blog.exacttarget.com

Facebook a schimbat adresele de e-mail ale utilizatorilor, fara ca acestia sa isi dea acordul inainte, in incercarea de a-si promova un serviciu propriu.

Daca nu ai observat pana acum, adresa de e-mail asociata contului tau de pe reteaua de socializare nu mai este nici de la Yahoo, nici de la Gmail, ci una @Facebook.com, scrie Mashable.

Acesta este un serviciu de e-mail pe care compania l-a lansat in urma cu cativa ani si a fost sincronizat cu aparitia Timeline.

"Asa cum am anuntat in aprilie, am actualizat adresele pe Facebook pentru a le da consistenta pe site-ul nostru. Pe langa faptul ca fiecare cont primeste o adresa, dezvoltam o noua setare, care le va permite utilizatorilor sa aleaga ce adresa va fi afisata pe Timeline, aceasta sau cea initiala", a declarat un purtator de cuvant al companiei.

Cand utilizatorii trimit un e-mail catre adresa de facebook.com, el ar trebui sa apara in sectiunea Mesaje. Cu toate acestea, unii utilizatori il pot primi in folderul numit Alte mesaje, pe care putini il cunosc.

Desi adresa de e-mail pe Facebook nu este foarte folosita, decizia companiei de a o seta ca prestabilita pare a fi un efort de a reaminti si de a incuraja utilizatorii sa o utilizeze.

Daca vrei sa iti schimbi e-mail-ul de la datele de contact cu cel initial, trebuie sa selectezi Despre din Timeline si apoi poti ascunde adresa de Facebook si alege o alta.

"Inca de la lansarea Timeline, oamenii au putut controla ce posturi doresc sa arate sau sa ascunda, iar astazi extindem acest lucru la alte informatii pe care le posteaza, incepand cu adresa de Facebook", a adaugat purtatorul de cuvant al retelei de socializare.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Facebook schimba adresa email, #Facebook schimbare email, #adresa email Facebook , #utilizatori