Farul - FCU Craiova, meci decis de un singur gol. Oltenii se plâng că au fost "furați" de arbitru

Vineri, 26 Ianuarie 2024, ora 22:02
2179 citiri
Farul - FCU Craiova, meci decis de un singur gol. Oltenii se plâng că au fost "furați" de arbitru
Gică Hagi, antrenor Farul FOTO facebook Farul

Echipa Farul Constanţa a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, în debutul etapei a 23-a din Superligă.

Farul a început partida de la Ovidiu cu ocazia lui Louis Munteanu, din minutul 2, iar în minutul 8 Ronaldo Deaconu a deschis scorul cu un şut de la marginea careului. Constănţenii au mai ratat câteva ocazii până la final, prin David Kiki (min. 43) sau Rivaldinho (min. 61), însă scorul nu s-a mai schimbat şi Farul s-a impus cu 1-0.

În minutul 77, Compagnucci a fost lovit în picior de Dussaut, dar arbitrii din camera VAR au analizat faza și au decis că nu se impune penalty.

”A fost echilibrată prima repriză, deși au avut mai multe ocazii. S-a terminat 0-1, dar nu cred că scorul arată performanța echipei. Primul șut pe poartă a fost după 80 de minute, așa este. Am ajuns până la 20 de metri de poartă, dar nu am șutat. Le-am dat spații mari. Dacă defensivă nu funcționează bine, putem primi 5-6 goluri.

În seara asta nu au funcționat multe lucruri. A fost penalty, dar arbitrul nu a văzut. Aștept să văd un penalty pentru că nu am primit. Chițu și Baeten vor lipsi etapa următoare. Trebuie să fim mai eficienți. Noi trebuie să punem presiune asupra adversarului. Demitere? Îl subapreciați pe patron. Este o persoană inteligentă.”, a declarat Giovanni Costantino.

În clasament, echipa lui Gheorghe Hagi este pe locul 4, cu 36 de puncte. FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a în ierarhia Superligii, cu 27 de puncte.

FARUL: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki (K. Boli 62) – R. Deaconu, Diogo Queiros (Nedelcu 62), Grameni (I. Vînă 56) – Rivaldinho (C. Ganea 72), L. Munteanu, Budescu (M. Grigoryan 56). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCU CRAIOVA: Gurău - R. Negru, Compagnucci (Kvakic 89), Lacroix, Padula (Mascarenhas 89) – V. Achim, Dr. Albu – Baeten (Sidibe 73), Bauza, Blidar (Blănuţă 46) – A. Chiţu. ANTRENOR: Giovanni Costantino

Cartonaşe galbene:Dussaut 74, C. Ganea 75 / A. Chiţu 40, Baeten 67, Compagnucci 81

Arbitri: Andrei Moroiţă - Romică Bîrdeş, Valentin Dumitru - Valentin Porumbel

Arbitru VAR: Iulian Călin - Valentin Avram

Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Penalty executat de președintele Franței, Emmanuel Macron. Unde s-a dus mingea VIDEO
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a jucat miercuri într-un meci în scopuri caritabile, alături de foste glorii ale fotbalului francez şi mondial, reuşind să transforme o lovitură de...
O arbitră din România la semifinala Ligii Campionilor, cu Ovidiu Hațegan în camera VAR
O arbitră din România la semifinala Ligii Campionilor, cu Ovidiu Hațegan în camera VAR
O brigadă din România va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League, informează FRF. Iuliana Demetrescu se va afla la centru la partida Chelsea – Barcelona,...
#farul constanta, #FCU Craiova, #compagnucci, #penalty, #arbitru , #stiri fotbal