Situatie exploziva la Timisoara

Marti, 03 Mai 2011, ora 20:18
2912 citiri
Situatie exploziva la Timisoara

Poli Timisoara se afla in lupta pentru titlul de campiona, insa lucrurile nu sunt deloc linistite in Banat. Patronul este criticat public de jucatori, acelasi patron ameninta cu neprezentarea echipei in derbiul ce poate decide soarta sezonului, in timp ce oficialii FRF sustin ca totul este o cacealma.

Marian Iancu a explodat, marti, anuntand ca nu va lasa echipa sa joace in derbiul cu FC Vaslui daca cei de la Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA) nu retrag delegarea lui Alexandru Deaconu.

"Este o delegare frauduloasa, mai bine nu ma prezint! Politehnica Timisoara nu va face deplasarea la Vaslui! Absolut, daca Deaconu va ramane, Poli nu va face deplasarea. Oricum, si daca pierdem cu 0-3, locul trei n-avem cum sa-l pierdem", a anuntat Iancu la GSpTV.

In replica, presedintele CCA, Vasile Avram, sustine ca, de fapt, jucatorii Timisoarei sunt in greva din cauza salariilor restante si nu au de gand sa joace impotriva Vasluiului, iar reactia lui Marian Iancu este una de acoperire a problemelor de la echipa.

"Eu am alte informatii, adevarul este altul. Jucatorii nu vor sa se prezinte pentru ca sunt probleme cu banii, iar Iancu a spus acest lucru pentru a gasi un alibi. Sunt probleme mari si discutii intense intre jucatori", a precizat Avram.

Timisoara ameninta ca nu se prezinta la meciul cu Vaslui

Intalnirea dintre FC Vaslui si FC Timisoara, din etapa a 31-a a Ligii 1, este programata joi, de la ora 19:30.

Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA) a anuntat deja ca arbitrul acestei intalniri va fi Alexandru Deaconu, ajutat la cele doua tuse de Cristian Nica si Miclos Nagy.

Inaintea acestei partide, FC Timisoara ocupa primul loc in clasamentul Ligii 1, cu 59 de puncte, in timp ce FC Vaslui e pe locul 3, cu 57 de puncte.

M.D.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#situatie exploziva timisoara, #Marian Iancu Timisoara, #greva fotbalisti timisoara, #derbi vaslui timisoara , #stiri FC Timisoara