Prunea: Cu sarbii am avut o mare doza de ghinion

Duminica, 29 Martie 2009, ora 15:13
717 citiri
Prunea: Cu sarbii am avut o mare doza de ghinion

Directorul departamentului de Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, a pus infrangerea cu Serbia pe seama ghionului si totodata crede ca mai avem sanse de calificare.

"Si daca e vorba de Dorel Stoica sau de oricare al jucator al echipei nationale, nu pot fi de acord cu astfel de afirmatii. Echipa nationala a jucat bine aseara, insa a avut si o doza mare de ghinion. Mi-a placut determinarea jucatorilor, insa nesansa a facut ca noi sa iesim invinsi de pe teren. Nu am observat nici o diferenta de valoare intre noi si ei, ba chiar am sperat si dupa 3-1 cam vom reveni pe tabela, cand am vazut cum se luptau jucatorii nostri. Erau foarte suparati la final, in vestiar, pentru ca dupa un meci de asemenea factura si in care au depus un efort imens, nu au fost ei invingatorii.

Sper, totusi, in continuare ca ne putem califica la Campionatul Mondial, pentru ca mai avem sase partide de disputat. Acum ne gandim doar la meciul din Austria, pentru ca jocul urmator e cel mai important. Se vor mai pierde puncte in grupa noastra pina la final, insa nu stiu daca noi vom putea castiga tot. Vom trage linie abia la sfarsitul campaniei de calificare", a spus Prunea pentru GSP.

Romania a pierdut intalnirea cu Serbia cu scorul de 2-3 si are sanse infime de calificare la Campionatul Mondial. Golurile sarbilor au fost reusite de Vidic, Dorel Stoica (autogol), Ivanovic, iar pentru romani au marcat Marica si Dorel Stoica.

Dupa acest meci, Romania ocupa pozitia a cincea in grupa a 7-a, cu 4 puncte, 8 mai putin decat Serbia si cinci mai putin decat Lituania, ocupanta locului secund.

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Echipa de fotbal FCSB a întâlnit formaţia Farul Constanţa, sâmbătă, pe Arena Naţională, într-o partidă care a pus capăt luptei pentru titlu în Superliga. Cu 46 de puncte în...
A treia medalie pentru România la Campionatul European. Bilanțul după prima zi de finale
A treia medalie pentru România la Campionatul European. Bilanțul după prima zi de finale
Echipajul de 8 plus 1 masculin al României, format din Mihăiță Țigănescu, Ciprian Tudosă, Florin Arteni, Mugurel Semciuc, Constantin Adam, Sergiu Bejan, Ștefan, Berariu. Florin Lehaci,...
#Florin Prunea, #Romania, #Serbia, #reactie , #FRF