Ofiterul care "l-a livrat" pe Valentin Ceausescu in timpul Revolutiei Romane: "M-a asigurat ca finala dintre Steaua si A. C. Milan n-a fost blat"

Sursa: Adevarul
Duminica, 23 Decembrie 2018, ora 06:14
66 citiri
Colonelul in rezerva Eugen Anghel, ofiter originar din Focsani, a avut misiunea de a-l transporta pe Valentin Ceausescu la o cazarma militara din apropierea Bucurestiului in timpul evenimentelor din decembrie 1989. In urma cu 29 de ani, in noaptea de 22 spre 23 decembrie, actualul sef al Cercului Militar din Focsani, colonelul in rezerva Eugen Anghel, a primit misiunea de a merge in Bucuresti, pentru "apararea idealurilor Revolutiei Romane". Tanarul ofiter, care avea gradul de capitan, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.