Ziare.com

APIA va plati peste 2,4 milioane euro pentru servicii de control

Sambata, 12 Martie 2011, ora 10:47

   

APIA va plati peste 2,4 milioane euro pentru servicii de control
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) va organiza in 27 aprilie o licitatie deschisa pentru contractul de servicii de control prin teledetectie a cererilor de plata pe suprafata depuse de fermieri pentru campania anului 2011, cu o valoare estimata de 2,43 mil. euro, fara TVA.

Potrivit unui anunt de pe e-licitatie.ro, se estimeaza un numar de 103.766 de dosare de control care vor fi supuse controlului prin teledetectie pentru intreaga perioada de derulare a contractului si o suprafata totala de prelucrat de 28.480 kmp.

Achizitia se va derula pe doua loturi, in functie de zona geografica unde sunt situate parcelele fermierilor selectati pentru controlul prin teledetectie. Astfel, in cadrul primului lot sunt cuprinsi fermieri cu parcele situate in judetele Maramures, Bistrita Nasaud, Cluj, Arad, Alba, Timis, Sibiu, Gorj si Brasov, iar in cel de.al doilea lot fermieri din Suceava, Bacau, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Teleorman, Tulcea si Constanta.

Primul lot cuprinde 47.913 dosare si o suprafata maxima de prelucrat de 14.620 kmp, iar cel de-al doilea lot - 55.853 dosare si o suprafata maxima de prelucrat de 13.860 kmp.

Contractul se va derula in perioada 1 iunie-30 decembrie 2011, iar finantarea va fi asigurata de la bugetul de stat - bugetul alocat autoritatii contractante pentru perioada de derulare a contractului de servicii.

Totodata, criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut, iar perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa si mentina oferta este de 60 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Citeste mai multe despre APIA fonduri control teledetectie
Sursa: rNews

Articol citit de 1512 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

exista

sateliti,sint cimva alegeri anul acesta?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor