Probleme la masinile Ford - ce a anuntat producatorul

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 23:29
3091 citiri
Probleme la masinile Ford - ce a anuntat producatorul
Foto: Fox News

Compania americana Ford a fost nevoita sa ajusteze estimarile privitoare la consumul unor masini, informatiile initiale dovedindu-se eronate.

Nu mai putin de sase modele sunt implicate in aceasta reevaluare a consumului lor, scrie Fox News. Printre ele sunt incluse cubcompacta Fiesta si versiunea hibrid a modelului Fusion sedan. Cea mai mare schimbare a estimarii consumului va fi facuta pentru modelul Lincoln MKZ hibrid.

De asemenea, variantele C-Max si C-Max Energy vor fi implicate in acest proces. Interesant este faptul ca 215.000 de clienti vor primi despagubiri cuprinse intre 125 si 1.050 de dolari de persoana. Majoritatea sunt din SUA, iar 15.000 provin din Canada si din alte tari.

Probleme pentru companiile din domeniul auto

Reprezentantii companiei au spus ca erorile au iesit le iveala in urma unui audit intern desfasurat in luna martie. Constructorii de masini din SUA au in ultima perioada probleme destul de mari, dupa ce si General Motors a anuntat o rechemare masiva in service-uri a masinilor vandute, in urma constatarii unor defectiuni ce pun in pericol siguranta celor care le detin.

Autoritatile americane au anuntat ca vor sa afle de ce a fost comisa o asemenea greseala. Este posibil ca si alti producatori auto sa fie nevoiti sa faca testari ale propriilor modele comercializate, totul pentru a se vedea daca nu cumva mai exista asemenea probleme si in alte cazuri.

Raj Nair, reprezentantul Ford, a spus ca greseala lor ar fi fost facuta din cauza conditiilor de simulare din tunel. In opinia sa, este foarte greu sa se refaca exact conditiile din realitate pentru a se vedea cu acuratete consumul unei masini.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#masina ford pret consum, #pret consum ford, #consum masini ford , #stiri Ford