Gabi Balint explica de ce nu mai e selectionerul Moldovei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 20 Decembrie 2011, ora 07:51
2560 citiri
Gabi Balint explica de ce nu mai e selectionerul Moldovei

Antrenorul Gabi Balint a explicat de ce nu si-a prelungit contractul cu Federatia Moldoveana de Fotbal, renuntand la postul de selectioner al fratilor de peste Prut.

Intr-o interventie pentru Ziare.com, fostul castigator al Cupei Campionilor Europeni a marturisit ca moldovenii il doreau in continuare la nationala, insa, in urma negocierilor, partile nu au ajuns la un acord.

Chiar si asa, Balint nu are decat cuvinte de lauda pentru moldoveni.

"Dupa ce am terminat contractul cu federatia din Moldova ei au dorit mult sa-l prelungim. Ne-am intalnit, am discutat, dar nu am reusit sa ajungem la un acord de prelungire. Motivele sunt personale, dar eu nu am nimic cu ei. Am avut o colaborare extraordinara acolo si am ramas in relatii extraordinare", a spus Balint pentru Ziare.com.

Antrenorul asteapta acum sa traca Sarbatorile de iarna pentru a-si gasi o noua echipa pe care s-o pregateasca. El ne-a spus ca au existat ceva tatonari in trecut, insa ofertele concrete lipsesc deocamdata.

"Sper sa imi gasesc o noua echipa, una la care sa ma simt atat de bine cum m-am simtit la nationala Moldovei. In momentul asta nu am oferte cooncrete. Au fost ceva tatonari, insa atata timp cat am fost sub contract cu Moldova, nu am discutat cu nimeni.

Nu am preferinte legate de noua echipa. Sigur ca in Romania as fi aproape de casa iar in strainatate as avea un avantaj categoric material, sa vedem", ne-a mai precizat Gabi Balint.

"Contractul dintre Federatia Moldoveneasca de Fotbal si antrenorul selectionatei Moldovei, Gabi Balint, a luat sfarsit. S-a incercat negocierea unei prelungiri a contractului, dar din anumite motive nu s-a ajuns la un acord. FMF ii aduce sincere multumiri lui Gabi Balint pentru lucrul depus la Echipa Nationala a Moldovei pe parcursul anilor 2010-2011 si ii doreste mult succes in viitor in cariera de antrenor. Numele noului selectioner urmeaza sa fie anuntat de catre Comitetul Executiv al FMF", se arata in comunicatul prin care Federatia de la Chisinau anunta despartirea de tehnicianul roman.

Gabi Balint a pregatit nationala Moldovei timp de doi ani, perioada in care a obtinut cateva rezultate foarte bune in preliminariile Euro 2012.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Balint selectioner Moldova, #balint explica plecare moldova, #gabi balint antrenor , #antrenori