De bine despre Giovani Becali

Joi, 03 Septembrie 2009, ora 12:02
1282 citiri
De bine despre Giovani Becali

Giovani Becali este unul dintre cei mai criticati oameni din lumea fotbalului romanesc, dar si unul dintre cei mai respectati. Nu putine sunt scandalurile in care a fost implicat, dar nici putini n-au fost jucatorii vanduti de el din Romania in strainatate.

Mi-ar fi foarte usor sa scriu de rau la adresa sa (am si facut-o), insa cel mai mare dintre verii Becali are si o parte buna, la care se pricepe de minune: meseria de impresar.

Acest lucru l-a realizat si Adrian Mutu miercuri seara, cand s-a decis sa se intoarca la firma de impresariat a fratilor Becali, in speranta ca va scapa de suma uriasa de bani pe care o are de platit clubului Chelsea.

Si probabil ca Giovani chiar e singurul care poate ajunge la o intelegere cu oficialii londonezilor, pentru a-i sterge sau macar reduce pedeapsa atacantului roman.

E bine cunoscut stilul lui Giovani de a negocia contractele jucatorilor pe care ii impresariaza, dupa care castig de cauza are mereu el si, implicit, clientul sau.

Sa ne amintim ca Ioan Becali este probabil singurul impresar din lume care s-a plans ca jucatorii impresariati de el castiga mai mult decat merita. Asta pe vremea cand a fost presedinte la Rapid si majoritatea jucatorilor giulestenilor erau clientii sai.

Lui Mutu nu-i ramane acum decat sa spere ca Giovani nu si-a iesit din mana.

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Giovani Becali, #Adrian Mutu , #derbi