Avancronica fotbal international: Cele mai tari meciuri de astazi

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 12:24
2338 citiri
Avancronica fotbal international: Cele mai tari meciuri de astazi
Foto: Facebook/ La Liga

Cele mai puternice campionate ale Europei se reiau, vineri seara, dupa meciurile disputate in ultimele zile in Liga Campionilor si Europa League.

Astfel, vor avea loc partide in campionatele din Spania, Germania si Franta, in care sunt implicate si unele dintre echipele surprinzatoare ale acestui inceput de sezon.

Celta Vigo - Getafe, etapa a 7-a din La Liga, ora 21:30

Gazdele, care in ultimul meci jucat acasa au umilit pe FC Barcelona, scor 4-1, se afla pe locul 4 in campionat, la doar doua puncte de liderul Villarreal, avand cel mai bun atac din Spania. Echipa n-a mai pierdut un meci oficial din luna aprilie, disputand de atunci 11 partide. In ultimul meci a terminat la egalitate, 1-1, la Eibar.

Oaspetii se afla pe locul 13, cu 6 puncte si golaveraj 6-8, insa au doua victorii la zero in ultimele trei meciuri disputate.

Darmstadt - Mainz 05, etapa a 8-a din Bundesliga, ora 21:30

Gazdele au reusit un uimitor 2-2 pe terenul Borussiei Dortmund, in ultima etapa, reusind sa egaleze in minutul 90. Nou-promovata a reusit de asemenea sa invinga la Bayer Leverkusen si sa faca egal la Schalke 04. Echipa se afla pe locul 9, cu 10 puncte, golaveraj 8-9.

Oaspetii au reusit si ei o performanta notabila, invingand pe terenul echipei de Liga Campionilor Borussia Moenchengladbach, scor 2-1, insa in luna august, ultimele doua meciuri de campionat fiind insa pierdute la zero. Echipa se afla pe locul 12, cu 9 puncte si golaveraj 9-9. In plus, pentru acest meci nu poate conta pe vedeta Fabian Frei.

Lille - Montpellier, etapa a 9-a din Ligue 1, ora 21:30

Cele doua foste campioane ale Frantei, din 2011 si 2012, au un inceput foarte slab de sezon. Gazdele se afla pe locul 16, cu 7 puncte. Golaverajul e insa unul ciudat, 2-4, avand in acelasi timp cel mai slab atac, dar si cea mai buna aparare. Echipa a facut egal cu Lyon, Monaco si Bordeaux. Ultimele doua mecuri au fost insa pierdute cu 1-0, printre care si cel de acasa cu Nantes.

Oaspetii stau si mai prost in clasament, locul 18, cu 4 puncte si golaveraj 6-12. Echipa a reusit singura victorie de-abia in etapa trecuta, dupa 7 meciuri cu un singur punct castigat, 2-1 cu Lorient, pe teren propriu.

F.N.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#avancronica meciuri Europa, #avancronica fotbal international, #meciuri campionate Europa, #meciuri La Liga Spania , #meciuri